Wat is het verschil tussen Basic en Business+?

Als je gebruik maakt van MessageBird vanuit Nederland of België, bieden wij twee verschillende Gateways aan ter prioritisering van verkeer en afleverkwaliteit: Basic en Business+.

De Basic Gateway zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de scherpste prijs. Hier kost 1 SMS (max 160 tekens) zoals altijd 1 Credit.

De Business+ Gateway biedt de mogelijkheid om kritisch verkeer, zoals OTP berichten en tijdgevoelige berichten, met een hogere prioriteit te versturen. De kosten van 1 SMS (max 160 tekens) bedragen hierbij dan ook 1,2 Credit.

Je kunt dit als je vanuit het Dashboard berichten verstuurd onder je account naam rechtsboven in de hoek, bij Voorkeuren en vervolgens het tabblad SMS uitkiezen. Vanuit de API is dit te configureren door een gateway parameter te definiëren.