Als dit, dan dat

Eenvoudig gezegd kun je het systeem leren welke acties ondernomen moeten worden op basis van inkomende berichten. Als je de VMN's bekijkt die verbonden zijn met je account kun je een bewerkingsoptie selecteren, helemaal rechts op je scherm, om de respectievelijke instellingen en regels te zien.

Op basis van de dropdown menu's en selecties die beschikbaar zijn kun je verschillende regels configureren van waaruit het systeem het inkomend bericht verwerkt als het aan de voorwaarde van deze regel voldoet. Hieronder zie je een eenvoudig voorbeeld van een 'opt-out' regel.

In dit voorbeeld is de gegeven voorwaarde 'als, het (inkomend) bericht [het woord] STOP bevat', dan, Uitschrijven (verwijderen) uit groep [Ingeschreven klanten]' – Dit betekent dat iedereen die reageert met een bericht met daarin het woord 'STOP' niet langer wordt opgeslagen als contactpersoon in deze groep, maar nog steeds voorkomt in je adresboek.