Wat is het verschil tussen een gedeeld en een uniek VMN?

Een gedeeld VMN is gratis voor MessageBird klanten en werkt veelal hetzelfde als een uniek VMN. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat je altijd eerst een SMS-bericht moet verzenden naar je ontvangers als je een gedeeld VMN gebruikt – zodat ze weten wat je nummer is en zodat ze kunnen antwoorden. We hebben verschillende gedeelde VMN's en een algoritme beslist vanuit welk VMN je berichten worden verzonden. Antwoorden belanden netjes in je MessageBird account of software.

Het nadeel van een gedeeld VMN is dat het niet geschikt is om op voorhand te communiceren met je publiek. Dit is alleen mogelijk met een uniek VMN.

Een gedeeld VMN is momenteel beschikbaar in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.