Personaliseer jouw SMS-berichten

Zodra je jouw SMS-berichten personaliseert dan:

• Kun je klantspecifieke informatie versturen
  • Vergoot je de binding met je klant
  • Verhoog je de conversie

Hoe werkt het?

Het is heel makkelijk om dit te gebruiken. Het enige dat op orde moet zijn is je contactlijst. Lees stap voor stap hoe je jouw contacten toevoegt aan je MessageBird-account

Zodra je contacten zijn geïmporteerd met de extra informatie, gebruik je de variabelen om bijvoorbeeld de naam, een ordernummer of andere informatie van jouw gebruikers automatisch in te laten vullen. Easy as that! Probeer het nu