Hoe koppel ik SafeNet aan de SMS Gateway van MessageBird?

logo

Het is makkelijk om SMS Authentication van SafeNet aan je MessageBird-account te koppelen. Lees hieronder hoe je in no-time je One Time Password-berichten verstuurt. Let op! Momenteel wordt One Time Password van SafeNet alleen ondersteund door onze oude API (dus niet de REST-API). Lees de documentatie van deze API voor meer informatie.

SafeNet configuratie

Navigeer naar de SMS Settings en vul de volgende gegevens in.

• Default/Custom:
    Selecteer hier de optie 'Custom'.

• Gateway:
    Selecteer 'Primary SMS gateway provider' in het drop-downmenu.

• SMS Plugin:
    Selecteer 'Generic HTTP(s) SMS Plugin' in het drop-downmenu.

• Method:
    Selecteer GET in het drop-downmenu.

• Add parameters to URL:
    Selecteer TRUE in het drop-downmenu.

• SMS URL:
    https://api.messagebird.com/api/sms

• Destination Parameter Name:
    Vul hier de parameter 'destination' in.

• Message Parameter Name:
    Vul hier de parameter 'body' in.

• Succes Message ContainsString:
    01

• Use Proxy:
    Selecteer hier de optie 'No'.
  • username:
    Vul hier de gebruikersnaam van jouw MessageBird-account in.

• sender:
    Vul hier de naam in die als afzender van je SMS-bericht getoond moet worden (let op: dit veld mag maximaal 11 alfanumerieke of 17 numerieke karakters bevatten).

• password:
    Vul hier het wachtwoord van je API in. Houd er rekening mee dat het wachtwoord van jouw MessageBird-account en die voor de API-toegang verschillend kunnen zijn.