Hoe verstuur ik Text to speech berichten via de API?

MessageBird heeft een aparte parameter gemaakt voor spraakberichten.

Bij het versturen via de SMS API kun je voice=1 toevoegen aan jouw parameters. Dit werkt internationaal naar mobiele en vaste nummers. Bij Text to speech wordt de ontvanger altijd opgebeld (ook als het een mobiel nummer betreft). Indien de ontvanger opneemt zal het verstuurde bericht gesproken worden door onze Text to speech-computer. Voor de Text to speech-berichten ontvang je tevens afleverrapportages.