De SMS-API zegt "Incorrect username or password". Hoe komt dit?

Waarschijnlijk is het wachtwoord (onlangs) gewijzigd. Er zijn namelijk 2 manieren om in te loggen:

1. via je account;
  2. via de SMS API.

In eerste instantie zijn de logingegevens voor beiden gelijk, maar na het wijzigen van het wachtwoord wordt deze niet automatisch op de andere inlogmogelijkheid toegepast. Dit is om te zorgen dat bestaande applicaties niet allemaal aangepast hoeven te worden na het wijzigen van een wachtwoord.

Je kunt het inlogwachtwoord wijzigen op de algemene instellingen pagina. Het SMS-API-wachtwoord kun je wijzigen op de API instellingen pagina.