Hoe vraag ik mijn credit-tegoed op via de API?

De Tegoed opvragen API werkt met een HTTP-request. Wanneer je een HTTP-request naar onze server stuurt, kan je met behulp van POST- of GET-variabelen de waarden meesturen.

Gebruik onderstaande URL voor het opvragen van je credittegoed: https://api.messagebird.com/api/credits/?username=[username]&password=[password]

Verwerken van de response

Uit deze aanvraag komt het volgende resultaat (voorbeeld):

1. <response>
  2. <item>
  3. <credits>1300</credits>
  4. </item>
  5. </response>

De status codes bij een verkeerde request sluiten aan bij de SMS-API documentatie. Klik hier om de SMS HTTP-API documentatie te downloaden.