Wat is een shortcode?

Een shortcode is een verkort nummer (in Nederland een 4-cijferig nummer) waar de gebruiker een SMS-bericht naar kan sturen. Stel: je wilt je doelgroep informeren via SMS alerts en -notificaties én ze zelf de mogelijkheid geven zich aan en af te melden wanneer zij dat willen. Dat kan eenvoudig en snel met shortcodes.

MessageBird heeft shortcode 1008 in beheer. Als klant van MessageBird kan gebruik gemaakt worden van deze gedeelde shortcode. Ook kun je een exclusieve shortcode aanvragen.

Neem contact op met MessageBird op sales@messagebird.com voor het aanvragen van een unieke shortcode.