Hoe lang mag een SMS-bericht zijn als ik deze via de API verstuur?

Standaard kan je 160 tekens per SMS-bericht gebruiken. Wil je echter langere berichten sturen, dan is dit mogelijk. Je kunt jouw bericht langer maken en wij zullen er dan voor zorgen dat het bericht als één geheel bij de ontvanger terecht komt. Wel wordt er per bericht een credit gerekend. Dus voor een bericht van 170 tekens, betaal je 2 berichten.

Benieuwd waarmee je bij een SMS-bericht rekening moet houden? Bekijk het overzicht met eigenschappen van een SMS-bericht.